Media

Ons Bezoek aan St. Willebrord

 

 

Zaterdag 12 augustus zijn wij met ons project, Nederlandse moslims verenigd voor Nederland, op bezoek geweest in het Brabantse plaatsje St. Willebrord. St. Willebrord staat bekend om de grote PVV aanhang. Voor ons een reden om een dagje langs te gaan en de PVV stemmers te spreken te krijgen. Ons bezoek was al aangekondigd in de lokale pers met als gevolg dat de St. Willebrorders ons ook echt zijn komen opzoeken. Het was uiteindelijk een zeer geslaagd bezoek met ook kritische gesprekken. Via de links en foto's kunt u een indruk krijgen van ons bezoek die dag.

Ons bezoek aan St. Willebrord trok ook de aandacht van de lokale media in Den Haag. Met als gevolg een bezoek aan Ypenburg en een mooi artikel:

Artikelen De Telegraaf d.d. 7 augustus 2017 en 20 oktober 2017

 

 

Stichting Hijaz Gemeenschap betreurt ten zeerste de verschijningen van de artikelen in De Telegraaf op 7 augustus en 20 oktober jl. De stichting veroordeelt deze berichten gezien de vele onjuistheden die daarin verkondigd staan over onze oprichters Hazrat Faizul Aqtab Siddiqi, zijn wijlen vader Hazrat Muhammad Abdul Wahab Siddiqi en hun familieleden. 

 

Wij geloven niet in haatzaaierij, staan onverminderd achter onze principes en zullen ons best blijven doen om op een constructieve manier te werken aan ontwikkeling in de Nederlandse samenleving.